Rólunk

Gyermekbútorok internetes forgalmazásával már 2011 óta foglalkozunk, s az idő alatt az elégedett vásárlók száma 100 000-re emelkedett. Vállalatunk a szlovákiai üzletinyilvántartásban szerepel mint DETSKAPOSTEL s.r.o. , mely alá több webáruház tartozik gyerekbútorra öszpontosítva, vagy ahhoz szükséges kiegészítő termékekre. A projektjainkban igyekszünk Önnek a leggazdagabb kínálatot nyújtani a lehető legjobb áron. Először a kiságyakra összpontosítottunk, melyek fokozatosan kibővültek olyan alap kiegészitőkkel, mint a szekrények, íróasztalok, komódok vagy polcok. Továbbá kínálatunkat babaágyakkal, csecsemőknek való árukészlettel bővítettük ki. A magyar piacon is elismert minőségű szolgáltatásokat és árut szeretnénk nyújtani.

Ez alapján alakítottuk ki a jövendőbeli anyukáknak szóló webáruházunkat Babaagyak.hu név alatt, mely kínálatában megtalálhatóak a babaszobák, gyerekmatracok, pelenkázó komódok és pultok, járókák és textil csecsemő árukészlet. A webáruház áttekinthető, modern és intuitív stílusban érkezik, mely könnyű vásárlást nyújt Önnek.

Mivel mindannyian az EU részei vagyunk, ugyanazon standard üzleti feltételek érvényesek ránk mint a 2 éves garancia, valamint a 14 napos elállási jog.

INFORMÁCIÓK A TERMÉKEKRŐL ÉS A VÁSÁRLÁSI FOLYAMATRÓL

Információ:+36 1 701 1776

Email: info@wilsondo.hu 

Elég, ha felcsörget minket, mi visszahívjuk Önt! Mindig igyekszünk a vásárlók szolgálatában állni.

Információk a rendelés állapotáról (mailben): info@wilsondo.hu  Amennyiben a termék szállítási ideje hosszabb, így néhány óraig is eltarthat a leigazlása (mailben): info@wilsondo.hu 

INTERNETES OLDAL SZOLGÁLTATÓJA

Cég neve: DETSKAPOSTEL s.r.o.

Utca és szám: Zemianska dedina 75

Város és irányítószám: Nižná 02743

Állam: Szlovákia

Statisztikai azonosító szám: 47 429 151

Adószám: 30465385-2-51

Közösségi(európai) adószám HU30465385

Extern raktár címe Magyarországon (személyes átvételre nincs lehetőség)

Expandeco - Detskapostel s.r.o.

Vizpart utca 32

9225 Dunakiliti

Magyarország

Ez az oldal cookie fájlokat használ a látogatottság elemzéséhez, és hogy minőségibb szolgáltatást tudjon nyújtani. Az oldal használatával Ön egyetért. Több információ itt