HIVATALOS VERSENYSZABÁLYOK 2018

Hivatalos versenyszabályok

 

 1. A verseny szervezője DETSKAPOSTEL s.r.o., IČO: 47 429 151, so sídlom Zemianska Dedina 75, 027 43 Nižná, SR, spoločnosť zapísaná na Okr. súde Žilina, odd. Sro, vl.č.60353/L (tovább mind „szervező“).
 2. A verseny hivatalos elnevezése „Karácsonyi verseny: válassz amit akarsz!“ (tovább mind „verseny“). A verseny 2018.11.26 - 2019.01.06 (beleszámítva).
 3. A versenyhez csatlakozhat minden regisztrált Facebook felhasználó (tovább mind „versenyző“). A következő lépésben válassza ki azt a terméket, amely Önnek a legjobban tetszik,tekintet nélkül arra, hogy mennyi az ára és milyen a nagysága a terméknek. A kiválasztott termék linkjét másolja a verseny poszt alá: http://bit.ly/2PQtT8C
 4. A versenyzőnek tilos posztolni: sértő vagy vulgáris tartalmakat, reklámokat, intoleranciát terjesztő szövegeket és tartalmat ami sérti a jó erkölcsöket. A szervezőnek jogában áll eltávolítani a felül írott tartalmú szövegeket.
 5. A versenyző többször is részt vehet a versenybe.
 6. A verseny végén 2019.01.07 a verseny szervezője kisorsol egy nyertest, amely megnyeri a kiválasztott terméket (a nyertes kommentbe lévő árut).
 7. A verseny szervezője értesíteni fogja a nyertest, válasszal a nyertes kommentbe és személyes üzenetbe.
 8. Abban az esetben ha a nyertes:
  - nem reagál 14 napon belül (2019.01.21)
  - elutasítja a nyereményt
  - nem adja meg a szállításhoz szükséges adatokat
  - a szállítási cím Magyarországon kívül van
  elveszti az igényét a nyereményre, és következő munkanapon a többi versenyzőből sorsolunk új nyertest. A pót nyertesnek is 14 napon belül meg kell adnia a nyereményhez szükséges szállítási adatokat. Ha nem teljesíti ezeket a feltételeket, a verseny szervezője ugyanilyen lépésben fog sorsolni max. 3 pót nyertest, míg a nyeremény elveszti érvényességét.
 9. A nyertes neve rögtön a verseny lezárása után közzétételre kerül az eredeti verseny posztjában.
 10. Az esetben, hogyha a kiválasztott nyeremény nem elérhető, a verseny szervező lehetőséget ad a nyertesnek kiválasztani más elérhető terméket tekintet nélkül a nagyságára és az árára.
 11. A nyertes tudomásul veszi hogy a nyereménye szállítási ideje 12 hét a raktár készlet tekintetében.
 12. A szervező a nyereményt csak Magyarország területén szállítja. A versenyző nem igényelhet pénzbeli vagy másfajta kompenzációt (kivétel a 14. pont). A szervező jogában áll lemondani, vagy módosítani a verseny feltételeket ugyanolyan posztban mind az eredeti versenyt. A szervező jogában áll ellenőrizni a verseny szabályos menetét és ellentmondások esetén dönteni.
 13. A nyertes nyeremény szállítási költségeket a verseny szervezője fizeti.
 14. Ha a versenyző a kért terméket megrendeli a verseny ideje alatt, és mi kisorsoljuk, a nyertest kérheti a megrendelt áru visszafizetését.
 15. A Verseny nyereményei a személyi jövedelemadó hatálya alá tartoznak. 595/2003 Z.z. a jövedelemadóról szóló törvény (a továbbiakban: jövedelemadó-törvény) A jövedelemadóról szóló törvény értelmében hirdetési verseny vagy felhívás, értéke nem haladja meg a 58 421,44 Ft mentesülnek az adó alól. Nem készpénzes nyeremény esetén a verseny szervezője értesíti a győztest a nyeremény összegéről.A fenti adózási módszer változhat az általánosan kötelező érvényű jogszabályok változásai következtében.
 16. A nyeremény átvételével a nyertes beleegyezik abba, hogy lefényképezzék a nyereményátvételénél és egyetért azzal, hogy marketing célokra felhasználhatjuk a meglévő fényképet ( pl. Facebook, webáruházunkban...).
 17. A versenyzők önként engedélyezik a szervezőnek a személyes adatok feldolgozását, amint azt a verseny időtartama alatt és értékelése során nyújtotta, győztes meghatározása és a nyeremények leadása és az időtartam meghatározása céljából legfeljebb 3 hónappal a verseny vége után. A versenytárs kijelenti, hogy tisztában van a sz. 122/2013 Z. z. a személyes adatok védelméről különösen a személyes adatok feldolgozásával, a feldolgozásra kerülő személyes adatok listájára való felkéréshez való jogot annak megerősítésére függetlenül attól, hogy feldolgozzák-e személyes adataikat vagy sem, a forrásról amelyektől személyes adatait szerezte, a helytelen személyes adatok helyesbítését kérheti valamint a feldolgozáshoz való hozzájárulásuknak a szervező címére történő írásos visszavonására vonatkozó jogát.
 18. A versenyen való részvétel mellett a versenyzők egyetértenek abban, hogy a Facebooknak nincs elkötelezettsége a versenyen.
 19. A verseny semmilyen módon nem szponzorálható, nem fogadható, nem adminisztrálható a Facebookban, és semmilyen módon nem kapcsolódik hozzá.
Ez az oldal cookie fájlokat használ a látogatottság elemzéséhez, és hogy minőségibb szolgáltatást tudjon nyújtani. Az oldal használatával Ön egyetért. Több információ itt