Babaszobák – komplett

A komplett bútor összeállítások babaszobába ekonómiai megoldások babáknak való szoba berendezéséhez. A kínált összeállítások általában olcsóbbak, mint a a bútordarabok darabonkénti megvásárlása. Azonfelül a bútor együtt tökéletesen illik, így a babaszobából harmonikus helyet varázsol babájának a pihenéshez.

A színes falak, és a színes bútorok tökéletes összhangja már nagyobb odafigyelést és tervezést igényel, és előfordulhat, hogy egy-egy szín túlsúlyba kerül, domináns lesz. Nagyban megkönnyítheti azonban a feladatunkat ha a babaszoba bútorozásához egy alap fehér színt választunk, ugyanis ez egy olyan semleges alap, ami egy fiú- vagy egy lányszoba tervezéséhez is jól illeszkedik. Az összes bababútor minőségi anyagokból készult.

A kínálatunkban megtalálhatóak a babaszobák, melyek a következő termékekből állnak: kiságyak babáknak, komódok pelenkázásra, esetleg szekrények és játéktárolók.

klups dalia grey klups iwo klups paula latte nova

klups marsell  klups radek VII klups sofia

klupsamelia  lydiaklups

 

 

 

 

 

 

Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 6 termék

Ez az oldal cookie fájlokat használ a látogatottság elemzéséhez, és hogy minőségibb szolgáltatást tudjon nyújtani. Az oldal használatával Ön egyetért. Több információ itt