Babaszobák – komplett

A komplett bútor összeállítások babaszobába ekonómiai megoldások babáknak való szoba berendezéséhez. A kínált összeállítások általában olcsóbbak, mint a a bútordarabok darabonkénti megvásárlása. Azonfelül a bútor együtt tökéletesen illik, így a babaszobából harmonikus helyet varázsol babájának a pihenéshez.

A színes falak, és a színes bútorok tökéletes összhangja már nagyobb odafigyelést és tervezést igényel, és előfordulhat, hogy egy-egy szín túlsúlyba kerül, domináns lesz. Nagyban megkönnyítheti azonban a feladatunkat ha a babaszoba bútorozásához egy alap fehér színt választunk, ugyanis ez egy olyan semleges alap, ami egy fiú- vagy egy lányszoba tervezéséhez is jól illeszkedik. Az összes bababútor minőségi anyagokból készult.

A kínálatunkban megtalálhatóak a babaszobák, melyek a következő termékekből állnak: kiságyak babáknak, komódok pelenkázásra, esetleg szekrények és játéktárolók.

klups dalia grey klups iwo klups paula latte nova

klups marsell  klups radek VII klups sofia

klupsamelia  lydiaklups

 

 

 

 

 

 
69690 Ft
294690 Ft169690294690
Márkák

Oldal 1/ 1 - összesen 12 bejegyzés

Oldal 1/ 1 - összesen 12 bejegyzés

Ez az oldal cookie fájlokat használ a látogatottság elemzéséhez, és hogy minőségibb szolgáltatást tudjon nyújtani. Az oldal használatával Ön egyetért. Több információ itt